Wednesday, January 13, 2010

Win a Buckle Beanie from Two Seaside Babes

Yes, you read that correctly. Two Seaside Babes is holding a giveaway for one of our Buckle Beanies. Well, actually a cream adult Buckle Beanie to be more specific. Why cream? Because it goes with everything silly goose! This Buckle Beanie is valued at $35.



Question 1: So what do I have to do to be entered in this giveaway?

Answer 1: Fan Two Seaside Babes on Facebook! That's all.

Question 2: So I don't have to Tweet about the giveaway to earn extra entries.

Answer 2: No, that silly. Everyone gets an equal opportunity to win.

Question 3: But what about the people who are already your fans before the start of the giveaway. Are they eligible?

Answer 3: Of course they are!

Question 4: What if I want a different color or size?

Answer 4: Ummmm...no...it's FREE. Are you really going to complain?

Question 5: I thought I was supposed to be asking the questions?

Answer 5: Oh yeah, you were. So what's your next question.

Question 6: Can I get the link to the Two Seaside Babes Facebook Fan page already?

Answer 6: Silly me, of course you can! Just click the following link: Two Seaside Babes Facebook Fan Page

Question 7: Is there anything else I should know?

Answer 7: Yes there is. For every 100 fans that Two Seaside Babes receives, we will add an additional item to the giveaway.

Question 8: What the heck does that mean?

Answer 8: It's simple. We already have just over 100 fans on our Facebook fan page. That's why the giveaway starts at 1 item. When we reach 200 fans, we will add another *surprise* item to the giveaway. When we reach 300 fans, we will add another item. UP TO 600 fans...so 6 items. You get the picture?

Question 9: So the more people I tell to fan your Facebook fan page, the more chances I get to win something right?

Answer 9: Exactly!

Question 10: Free doesn't always mean free. Do I have to pay shipping and handling? What if I live out side of the US?

Answer 10: Hey, one question at a time! Free, in this case, does mean free. No you don't have to pay shipping and handling. If you live outside the US, you can still enter. Your shipping and handling is still free.

Question 11: When does the giveaway end?

Answer 11: January 31. The names will be randomly picked using a random number generator on the first of February.

Question 12: What if I want a Buckle Beanie now?

Answer 12: Of course you do ;-) Then you can simply go to our Two Seaside Babes Etsy store and purchase one.

Question 13: Anything else I should know?

Answer 13: Nope...I think I have it all covered! Good luck!

No comments: